Accessoires
28 december 2006 - Ron Smeets

Tas met tril- en lichtalarm

Dit is niet de eerste keer dat deze tas in het nieuws is. Deze keer als 'een van de raarste gadgets van 2006'. Hij heeft een ingebouwd tril- en lichtalarm die afgaan op het moment dat je mobieltje dat er in opgeborgen zit afgaat.

De tas van Esquire heeft behalve een trilalarm, dat drie keer zo krachtig is als dat van een normale GSM, ook een aantal LEDs aan de buitenkant die beginnen te knipperen als het toestel in de tas een gesprek of bericht ontvangt. Handig als je je tas onder de tafel hebt staan en dus het getril niet kunt voelen. De tas 'loopt' op drie AAA batterijen.

Meer foto's:Gerelateerde links:
Trillende tas voor je mobieltje
Design laptop tas
Nog een zonnecel handtas
Zonnecel-lederen handtas.
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.