Nieuws
01 juli 2008 - Ron Smeets

Tarieven voor de iPhone bekend

Op de website van T-Mobile zijn de tarieven voor de iPhone die hier vanaf 11 Juli te koop zal zijn bekendgemaakt.

Het goedkoopste abonnement gaat 29,95 per maand kosten. Daarbij krijg je de iPhone dan voor 79,95 (8GB versie) overeenkomst) of 159,95 (16GB versie). Behalve onbeperkt Internet toegang (2048 / 384 Kbps) en het gebruik van Visual Voicemail krijg je tevens 150 SMSjes en 150 belminuten per maand. Deze tegoeden blijven maximaal 2 maanden geldig.

Er zijn ook nog twee duurdere abonnementen. Voor 44,95 per maand krijg je 300 belminuten en 300 SMSjes. De iPhone 8GB kost dan 1 Euro bij een tweejarig abbonement en de 16GB uitvoering 79.95.

Het duurste abonnement kost 64,95 per maand. Hierbij krijg je dan 500 belminuten en 500 SMSjes en kost het toestel respectievelijk 1 Euro (8GB) of 19,95 (16GB).

Bellen en SMSen buiten de bundel kost in alle gevallen 25ct per minuut/SMS.

In de voorwaarden staat verder nog dat het zogenaamde 'oneigenlijk data gebruik' niet toegestaan is en als T-Mobile je betrapt dat ze dan 'beperkingen zullen instellen'. Oneigenlijk gebruik is het verbinden van de iPhone (of SIMkaart) met een PC om op zo 'goedkoop' onbeperkt te kunnen internetten of downloaden.

Wat denken jullie? Wordt de iPhone hiermee (ook) in Nederland een succes en ga jij er eentje kopen? Reageer en/of stem op onze poll.Gerelateerde links:
T-Mobile met 3 speciale bundels naar de iPhone.
iPhone voor 1 Euro bij T-Mobile Duitsland
3G iPhone zonder abonnement vanaf 499 Euro
3G iPhone vanaf 11 Juli bij T-Mobile
Daar is ie dan. . . De UMTS iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.