Geruchten
29 juni 2011 - Ron Smeets

Tango volgt Windows Phone Mango op

De Windows Phone Mango update moet nog uitgerold worden, maar DigiTimes weet nu al te melden dat Tango de naam van de volgende versie van Microsoft's smartphone OS gaat worden.

Of dit een 'algemene' nieuwe versie wordt of eentje voor Nokia is nog niet te zeggen. Daarover wordt met geen woord gerept door de Taiwanese bron. Hetzelfde geldt voor de specs en eventuele andere verbeteringen, maar als de naam klopt, dan wordt Windows Phone misschien toch nog een swingend OS ;-)) We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.