Nieuws
13 december 2005 - Ron Smeets

Tampon Tones van Tampax

De marketeers bij P&G zullen ook het bericht gelezen hebben dat vrouwen veel meer ringtones downloaden dan mannen. Maar het idee om de beltonen als 'bonus' weg te geven bij de aanschaf van een doos Tampax tampons. . . tja, daar zullen maar weinigen opgekomen zijn.

Dames en meiden die de tampons kopen worden via de verpakking aangespoord om een bezoek aan deze site te brengen waar ze hun gratis ringtone kunnen downloaden en, als ze dat willen, zelf kunnen componeren.

Volgens enkele dames die de tampon tones uitgeprobeerd hebben valt de kwaliteit overigens tegen. Hopelijk geldt dat niet ook voor de tampons zelf. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.