Entertainment
05 november 2012 - Ron Smeets

Talkshow host Jimmy Kimmel neemt de iPad Mini op de hak

In het eerste weekend heeft Apple 3 miljoen iPad Mini's en iPad 4's verkocht. Late night talkshow host Jimmy Kimmel nam de iPad Mini, en heel wat andere Apple iPod's en iPhone's op de hak in een spoof van een Apple commercial voor de iPad Mini. Leuk ;-)

Ow, en aan het begin van zijn iPad Mini scetch liet Kimmel zich ook nog even ontvallen dat volgens hem iedereen die in New York of New Jersey (de door orkaan Sandy zwaar getroffen gebieden) in de rij stond voor een iPad Mini een klap in het gezicht verdiende. Tsja, zijn mening, maar ik kan mij er wel iets bij voorstellen. Inwoners van die staten zouden wel wat beters te doen hebben dan in een rij te gaan staan voor een nieuw gadget.

http://www.youtube.com/watch?v=RyWSEwKPo8s

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.