Accessoires
16 juli 2006 - Ron Smeets

Taiwanese portable GPS/DAP voor Europese markt?

Het Taiwanese d-Media heeft de G4 portable navigator met multimedia player uitgebracht die wellicht ook in Europa uit zal komen.

Die hoop mogen we wel uitspreken bij het zien van de specs en foto's van de G4. Om met het laatste te beginnen, daarop is een kaart te zien van een deel van Berlijn. Daarnaast wordt de d-Media G4 geleverd met 16-talige 'bewegwijzering'.

Andere coole features zijn het touch-screen display van 480 x 272 pixels, de microSD geheugen uitbreiding, Bluetooth , MP4 video en MP3 auto support, voicerecorden en de infrarood afstandsbediening.

Ik moet nogmaals toegeven dat de hoop dat deze navigator annex multimediaspeler ook naar Europa komt puur gebaseerd is op de specs en foto's.

Maar ach, als de G4 van d-Media toch niet naar Europa komt, dan hebben wij nog altijd onze Tom Tom's, Garmin's en binnenkort ook de portable navigators van onze nationale trots Philips om mee te pronken.Gerelateerde links:
PMP met GPS en DMB van Digital Cube
Philips gaat strijd aan met Tom Tom
Portable 3D Navigator met DMB
Garmin StreetPilot 2820 navigeert en entertaint
Tom Tom in je eigen 'taal'
Portable multimedia player met GPS navigatie
Nieuwe Tom Tom One met MP3!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314