Wearables
09 november 2015 - Ron Smeets

Tag Heuer smartwatch krijgt een prijskaartje van 1.500 dollar Slim Zwitsers klokkie wordt vandaag onthuld en komt ook naar Europa

Het is al heel lang bekend dat Tag Heuer, maker van dure Zwitserse 'klokkies', met een smartwatch op de proppen gaat komen. Die wordt later vandaag in de VS formeel gepresenteerd en dan weten we ook hoe hij er precies uit gaat zien en wat ie eventueel meer kan, of niet, dan de alreeds bestaande slimme horloges van Apple, Samsung, Pebble etc.

De CEO van Tag Heuer heeft zich vlak voor de presentatie alvast het prijskaartje van het slimme Zwitserse klokkie laten ontvallen: 1.500 dollar. Dat lijkt heel erg duur, en het is natuurlijk ook geen klein bedrag, maar voor een echte Tag Heuer valt het nog wel mee. Zeker als je bedenkt dat voor een stalen Apple Watch, met het juiste bandje, al meer betaalt. Om nog maar te zwijgen over de prijs van de Edition versie van de Apple Watch.

De Tag Heuer smartwatch zal vanaf vandaag in de VS al te koop zijn en tegen het eind van deze week arriveert hij ook in Europa. Al hoef je er niet van uit te gaan dat je dit slimme horloge straks in de schappen van de Media Markt of PhoneHouse gaat vinden

Eerder werd al bekend dat de huidig Carrera modellen van Tag Heuer model gestaan hebben voor de eerste smartwatch van het merk (afbeelding hieronder)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.