Toestellen
13 maart 2012 - Ron Smeets

Tag Heuer Racer, een Android smartphone van 2800 Euro

Tag Heuer heeft in het verleden al enkele extreem dure mobiele telefoons, ook met Android, gemaakt. Deze zomer komt daar een Android smartphone van 2800 Euro bij, de Tag Heuer Racer.

Zoals het een goede, dure, luxe telefoon betaamd zijn de specs ondergeschikt aan het design en de gebruikte materialen. De Tag Heuer Racer wordt over enkele maanden (in juli) uitgerust met Android 2.3, een behuizing van carbon, titanium en shock proof rubber en een '3D UI'. Hieronder alvast een teaser video voor de liefhebbers (met teveel geld ;-))

http://www.youtube.com/watch?v=GrNOntZDTVk

Tag-Heuer-Racer-a Tag-Heuer-Racer-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.