Toestellen
26 november 2007 - Ron Smeets

TAG Heuer GSM over een jaar in de winkels

Dat heeft de Zwitserse horlogemaker vandaag officieel bekendgemaakt.

De eerste berichten dat TAG Heuer overwoog om zich in de mobiele telefoniemarkt te storten dateren overigens al van bijna een jaar geleden. Toen verschenen enkele dagen later ook al de eerste vermeende spy-pics van het toestel, maar die waren natuurlijk compleet gefaked (zie ook de foto hierboven).

Wat uit die eerste geruchten wel waar was, zo blijkt nu, is het feit dat TAG Heuer voor de ontwikkeling van het toestel een samenwerking aan zou gaan met het Franse design- en ontwerpbureau Modelabs.

Als alles volgens planning verloopt zuilen we de eerste toestellen in de tweede helft van 2008 in de winkels zien gaan verschijnen. Goedkoop zullen ze zeker niet zijn, maar dat zal niemand die wel eens naar de prijskaartjes van een TAG Heuer horloge gekeken heeft verbazen ;-)Gerelateerde links:
LG gaat een Rolex GSM maken
M500 GSM horloge vanaf 10 september te koop
Eerste foto's van TAG Heuer GSM?
TAG Heuer ook bezig met luxe GSM
Sony Ericsson Bluetooth horloge duur en beperkt
GSM verdringt horloge
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.