Tablets
02 november 2012 - Ron Smeets

Tablet valtest: iPad Mini vs Nexus 7 vs iPad 3 (video

Bij dit soort tests heb ik altijd zoiets van 'zonde hoor', maar het is beter dat anderen dan doen en bovendien weet je na het bekijken van de video wat je kunt verwachten wanneer je, in dit geval, een iPad Mini, Google Nexus 7 of iPad 3 op de grond laat 'stuiteren'.

Let ook vooral even op de stellage met 'afstandsbediening' die ze gebouwd hebben zodat alle drie de tablets precies tegelijk, onder exact dezelfde weersomstandigheden (geen 'valbrekende' windvlagen dus ;-)), zouden vallen.

Na de valtest dumpen ze de drie tablets ook nog 10 seconden in een bak met water. Daarna deden de iPad Mini en iPad 3 het nog (een beetje) maar ik denk niet dat dit lang geduurd heeft. Helaas zeggen ze daar in de video niets meer over.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.