Nieuws
19 september 2005 - Ron Smeets

Taalquiz per SMS

De Antwerpse bierbrouwer De Koninck start binnenkort met het verspreiden van bierviltjes met daarop een (Belgische) taalquiz.

Deelnemers moeten de antwoorden per SMS inzenden om zo kans te maken op een weekendje Antwerpen of een geheel verzorgde reis naar Kreta.

Volgens de brouwerij heeft men voor een SMS actie gekozen omdat het een heel toegankelijke vorm van communicatie is om haar merk meer naamsbekendheid te geven.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.