Nieuws
09 maart 2007 - Ron Smeets

Taakstraf voor GSM smijtende Naomi Campbell

Model, Femme Fatale en Enfent Terrible Naomi Campbell is veroordeeld tot een taakstraf van een week vanwege het smijten van een GSM naar het hoofd van een van haar personeelsleden in maart van het afgelopen jaar.

De zaak kwam al eerder in het nieuws, vooral omdat het niet de eerste keer was dat Miss Campbell haar mobieltjes op die manier gebruikte.

Nu mag ze dus een week lang de vloeren boenen in een van New York's warenhuizen. Bovendien moet ze het slachtoffer, ana Scolavino, ook ruim 350 dollar betalen als vergoeding voor de medische kosten, maar daar zal ze nauwelijks wakker van liggen.Gerelateerde links:
Naomi Campbell bekent schuld in 'GSM aanslag'
Naomi Campbell ontloopt zeven jaar cel
Poezelige Naomi Campbell RAZR
Happy Slapping, Naomi Campbell style!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.