Nieuws
29 juni 2005 - Ron Smeets

T-Zones binnenkort met Google homepage

T-Mobile start in juli een nieuwe campagne om mobiel internetten via de GSM hernieuwd leven in te blazen. Het tegenvallende gebruik van de huidige T-Zones diensten door haar abonnees is de directe aanleiding hiervoor.

Onder de naam "web 'n walk" wordt het mogelijk om, als T-Mobile abonnee, gebruik te maken van het hele internet. Momenteel kunnen alleen sites die door de providers geselecteerd zijn via T-Zones (en Vodafone Live) mobiel geraadpleegd worden, al dan niet tegen betaling.

Een van de belangrijkste marketing-instrumenten is de deal die T-Mobile met Google gesloten heeft om vanaf de introductie van de vernieuwde T-Zones voortaan Google als homepage weer te geven. Hiervoor wordt het voor de gebruiker direct duidelijk dat er geen verschil meer is tussen thuis op de PC internetten en online gaan via je mobiel.

Behalve de campagne en de veranderingen in de dienstverlening komt T-Mobile binnenkort ook met nieuwe toestellen met grotere displays en goedkopere tarieven op de markt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.