Nieuws
17 januari 2008 - Redactie MobileCowboys

T-Mobile voert snelheid mobiel internet op

De meeste klanten van T-Mobile waren er al van op de hoogte middels SMSjes die de provider sinds enkele weken al rondstuurde en ook wij schreven er al over maar vandaag heeft men de verdubbeling van de snelheden voor de verschillende mobiel internet abonnementen ook officieel wereldkundig gemaakt (in Nederland ;-)).

Zie het volledige persbericht hieronder.

PERSBERICHT - T-Mobile vernieuwt haar portfolio voor mobiel internet. De snelheid van alle web’n’walk abonnementen wordt minimaal verdubbeld en sluit nu beter aan bij het groeiende mobiel internetgebruik.

De snelheid kan zelfs oplopen tot 3,6 Mb per seconde. Vanaf 16,39 euro excl. BTW per maand kan men al gebruikmaken van mobiel breedband internet.

Pim van der Feltz, Directeur Marketing T-Mobile Netherlands: “We staan aan de vooravond van de echte doorbraak van mobiel internet en het duurt niet lang voordat het voor het grote publiek net zo gewoon wordt als mobiel bellen. Hiermee ontstaat voor klanten de behoefte om te kunnen kiezen uit andere combinaties van snelheid en prijs. Bovendien is het voor hen belangrijk dat zij vooraf duidelijkheid hebben over de kosten die zij per maand aan mobiel internetgebruik kwijt zullen zijn. Met een web’n’walk abonnement hoeft men zich geen zorgen te maken dat je als klant meer betaalt dan het vaste bedrag per maand.”

Dubbel zo snel

De snelheden van alle web ‘n’walk abonnementen zijn minimaal twee keer verhoogd. De download snelheid van het basispakket Pocket Internet Totaal (PIT) verdubbelt van 64 kb/s naar 128kb/s. Pocket Internet Totaal Plus wordt ook sneller en gaat van 192kb/s naar 384 kb/s. Hiermee wordt mobiel internetten op UMTS-snelheid al mogelijk voor 16,39 euro excl. BTW per maand.

Ook de andere abonnementen voor mobiel internet op de laptop versnellen: het abonnement Internet Totaal versnelt van 384 naar 1024 kb/s en Internet Totaal Plus gaat van 1.8 Mb/s naar maar liefst 3,6 Mb/s.

Om het gebruik van mobiel internet nu nog aantrekkelijker te maken, biedt T-Mobile de nieuwe snelheden nu aan voor een laag tarief. In plaats van 41,60 euro excl. BTW betalen nieuwe klanten nu als promotie voor Internet Totaal het voordelige tarief van 29,95 euro excl. BTW per maand gedurende de gehele contractsperiode. Nieuwe klanten van Internet Totaal Plus betalen nu gedurende de volledige contractsperiode maandelijks 58,40 euro excl. BTW in plaats van 69,95 euro excl. BTW.

Samenvattend:

- HSDPA-snelheid wordt verdubbeld naar 3,6 Mb per seconde.

- Mobiel internet op UMTS-snelheid al beschikbaar vanaf 16,39 euro excl. BTW per maand.

- Klanten weten altijd vooraf wat ze betalen: mobiel internetten kost hen nooit meer dan het vaste maandbedrag.Gerelateerde links:
T-Mobile verdubbelt zijn internet snelheid voor P.I.T.
Vodafone verlaagt prijs mobiel internet drastisch
Goedkoper Mobiel Internetten in het buitenland?
Vodafone komt met super snel internet voor de mobiel
Onbeperkt internetten op je mobiel voor £5,-
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl