Nieuws
07 augustus 2008 - Ron Smeets

T-Mobile verkoopt 35.000 iPhones in ruim drie weken

Dat heeft de van oorsprong Duitse provider vandaag bekendgemaakt. Daarmee noemt T-Mobile de lancering van de iPhone een groot succes. Bovendien is de vraag naar de iPhone groter dan dat de provider dat zelf vooraf verwachtte.

Opvallender is echter de uitspraak dat het toestel 'goed beschikbaar' is. De gemiddelde levertijd bedraagt op dit moment tussen de twee en drie weken. Het kan aan mij liggen maar dat vind ik voor een nieuwe mobiele telefoon niet echt iets om trots op te zijn.

T-Mobile beschrijft de eerste iPhone maand als volgt:

‘De run op iPhone3G was de afgelopen maand in de hele organisatie voelbaar. En eigenlijk is dat nu nog steeds zo. Bij de T-Mobile verkooppunten heerst een continue topdrukte, via de e-shop op t-mobile.nl blijven de bestellingen binnenstromen en bij het call center gaat ongeveer de helft van de vragen over de iPhone. Met levertijden van zo’n twee á drie weken is het toestel goed beschikbaar. Nieuwe leveringen komen met grote regelmaat bij ons binnen. We doen er in ieder geval alles aan om mensen zo snel mogelijk met dit unieke toestel uit te rusten,‘ zegt Bart Weijermars, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland.

Bron: T-MobileGerelateerde links:
Affiliate crisis bij T-Mobile gaat door
Bespaar 875 Euro met een Belgische iPhone
T-Mobile straft affiliate partners
iPhone ruzie tussen T-Mobile en Affiliate partners?
iPhone uitverkocht, lange levertijden verwacht
Drukte bij Rotterdamse T-Mobile Shop
Eersten in de rij voor T-Mobile shop in Rotterdam
iPhone abbo's in Nederland niet voor 'heavy users'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.