Nieuws
12 oktober 2008 - Ron Smeets

T-Mobile verkoopt 1.5 Miljoen G1's

De afgelopen twee weken zijn bij T-Mobile in de VS, sinds de introductie van de eerste Android Smartphone, al anderhalf miljoen G1's besteld. Daarmee zijn de toestellen die voor pre-order beschikbaar waren nu dus officieel uitverkocht.

Bepaald geen slechte cijfers dus. Over 10 dagen (vanaf 22 Oktober) zullen de eerste toestellen uitgeleverd gaan worden en dan hebben T-Mobile en HTC er gelukkig ook nog een paar miljoen op de plank liggen om in de diverse shops te verkopen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.