Nieuws
22 juni 2013 - Redactie MobileCowboys

T-Mobile vergroot databundels buitenland

Met de vakantieperiode voor de boeg komt T-Mobile met een verhoging van het aantal MB's in databundels voor het buitenland. De dag- en weekpas (EU) bieden voortaan met respectievelijk 10 en 200 MB twee keer zoveel MB’s voor hetzelfde geld. Bij de weekpas kan de klant na verbruik van 200 MB zonder extra kosten blijven posten, tweeten en whatsappen, alleen tegen een lagere snelheid.

Dankzij de vernieuwde datapassen kan de klant nog voordeliger gebruik maken van mobiel internet in het buitenland, maar heeft hij nooit onverwachte datakosten achteraf. De vernieuwde Travel & Surf datapassen zijn vanaf 1 juli verkrijgbaar. Bovendien introduceert T-Mobile een 3-dagenpas (50 MB), ideaal voor een weekendje weg.
Schermafbeelding%202013-06-22%20om%2010.27.38
Travel & Surf biedt klanten van T-Mobile eenvoudig, veilig en voordelig mobiel internet in het buitenland. Op vakantie koopt de klant voor een vastgesteld, laag bedrag een dag- weekend- of weekpas. Bij 80% van het verbruikte aantal MB’s krijgt de klant een waarschuwingsbericht. Is de pas volledig verbruikt of verlopen, dan loopt de teller niet door, maar ontvangt de klant een SMS en kan hij zeer eenvoudig een nieuwe dag, 3-dagen- of weekpas kopen. Hierdoor heeft de klant altijd volledige datatransparantie en nooit onverwachte datakosten achteraf. T-Mobile verlaagt per 1 juli 2013 ook de kosten voor bellen, sms’en en internet per MB in de EU. Bellen kost voortaan € 0,29 per minuut. Indien een klant geen gebruik wil maken van de voordelen van Travel & Surf, kan hij altijd kiezen voor betalen per MB. Dit kost per 1 juli 2013 € 0,54 per MB.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl