Nieuws
08 december 2011 - Ron Smeets

T-Mobile USA gaat mogelijk wel Nokia Windows Phones verkopen

In Nederland heeft T-Mobile al gezegd dat men pas over een aantal maanden gaat bekijken of de provider (weer) Windows Phone toestellen, onder ander van Nokia, in haar assortiment gaat opnemen.

T-Mobile in Amerika heeft deze week bekend gemaakt dat er voor 14 december een presentatie gepland staat in samenwerking met Nokia. De kans ik groot dat dit de lokale lancering van de Nokia Lumia 710 bij T-Mobile betreft.

De uitnodiging (afbeelding hieronder) die bij BGR gepubliceerd werd laat in ieder geval zien dat het event een samenwerking tussen T-Mobile en Nokia betreft. Over Windows Phone wordt niets gemeld, maar de Lumia 710 is de afgelopen uren wel al opgedoken in gerelateerde geruchten. Bij de FCC is dat toestel, in een handleiding (tweede afbeelding hieronder) te zien met het T-Mobile logo.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.