Entertainment
23 december 2014 - Ron Smeets

T-Mobile USA bobo pest concurrentie in Kerstboodschap CEO van de Magenta provider wrijft hernieuwd succes onder de neuzen van AT&T, Sprint en Verizon

T-Mobile is in de VS, onder leiding van John Legere, bezig aan een indrukwekkende comeback. In zijn Kerstboodschap laat hij dat de concurrenten ook in niet mis te verstane woorden weten. Uiteraard met een vette knipoog, maar dat doet niets af aan de boodschap. Zo verwijt hij Randall Stephenson van AT&T dat die op een oor ligt terwijl hij, Legere, op social media met klanten bezig is. Ofwel, de concurrentie slaapt in terwijl T-Mobile hard op weg is ze voorbij te streven, aldus Legere. Ik hou daar wel van, een beetje prikkelende vergelijkende reclames. Een kwestie van smaak natuurlijk ;) Kijk zelf maar.

http://youtu.be/asSvw3cqX8o
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.