Nieuws
10 juni 2011 - Ron Smeets

T-Mobile Travel & Surf vanaf 1 juli ook in Nederland

Tijdens het Mobile World Congress presenteerde T-Mobile al haar Travel & Surf abonnementen voor mobiele data roaming in het buitenland.

Vandaag maakt de provider bekend dat deze abonnementsvormen vanaf 1 juli ook voor Nederlandse abonnees beschikbaar zijn.

Met de nieuwe Travel & Surf 'passen' kun je de komende vakantieperiode voor relatief weinig geld ook in het buitenland relatief goedkoop gebruik maken van de mobiele datadiensten op je smartphone. Er zijn drie opties. Twee 'dagpassen' voor beperkt gebruik (2MB, 5 MB of 50MB). Die kosten tussen de €1,95 en €9.95, afhankelijk van de landen waar je naar toe reist (zie overzicht hieronder).

Daarnaast is er een weekpas van €14,95 voor onbeperkt datagebruik in de EU, Zwitserland, Noorwegen en IJsland. Er is ook een weekpas voor de rest van Europa, Canada, Australië, Turkije, Marokko, Suriname, Aruba, Ned. Antillen en de VS. Die kost ook €14,95 maar dan mag je wel maar maximaal 10MB data verbruiken. Tot slot is er ook een weekpas die geldig is in de rest van de wereld, maar dan betaal je €29,95 voor 10MB. Hieronder staat een overzicht van alle Travel & Surf passen en -tarieven.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.