Nieuws
03 mei 2009 - Ron Smeets

T-Mobile 'Thuiswinkel' infomercial

Gezien op DutchCowgirls. Deze T-Mobile infomercial kan zo uitgezonden worden tussen Thuiswinkel programma's van Mr. T's FlavorWave Oven en het Airmax kussen.

Als het T-Mobile's bedoeling is geweest om een parodie op een 'home-shopping' commercial te maken dan zijn ze er perfect in geslaagd. Als dit een serieuze infomercial / viral moet voorstellen dan is het project jammerlijk geflopt.

Natuurlijk bestaat ook nog de mogelijkheid dat dit niet door, of in opdracht van T-Mobile gemaakt is. In dat geval is het een flauwe, mislukte grap. Wie het weet mag het schrijven.

http://www.youtube.com/watch?v=ySUZa7td3iU
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.