Nieuws
31 maart 2005 - Ron Smeets

T-Mobile sluit deal met MMS Exchange

De mobiele provider T-Mobile gaat binnenkort haar Europese netwerken koppelen aan de MMS Exchange van T-Systems. Hiermee wordt het voor T-Zones abonnees in de 8 landen waar T-Mobile actief is mogelijk MMS berichten naar abonnees van andere mobiele providers te sturen, zo meldt DMEurope.

De MMS Exchange is een initiatief van T-Systems, evenals T-Mobile een dochteronderneming van Deutsche Telekom en is bedoeld om de internationale samenwerking tussen mobiele providers te ondersteunen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.