Nieuws
23 december 2011 - Ron Smeets

T-Mobile reclame met Ali B wint Gouden Loeki

Persoonlijk vind ik er niets aan, maar T-Mobile heeft met de 'Altijd Samen' commercial waarin Ali B en zijn vrienden de 'onbeperkt bellen en sms'en' bundel (Friends & Family) van de provider aanprijzen gisteravond de Gouden Loeki gewonnen voor beste reclame van 2011.

De commercial van T-Mobile liet de concurrenten van Bol.com, OHRA, Gamma en, mijn favoriet, Volkswagen (die met het oude dametje) achter zich. Voor de liefhebbers:

http://www.youtube.com/watch?v=RQjPTtqp0DU

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.