Toestellen
04 september 2009 - Ron Smeets

T-Mobile Pulse gepresenteerd

Er gingen al geruchten dat er weer een nieuwe T-Mobile Android op komst was. Het toestel, de Huawei 8220, is gisteren oficieel gepresenteerd als de T-Mobile Pulse.

De nieuwste Android Smartphone van T-Mobile is uitgevoerd met een 3,2MP autofocuscamera, HSDPA, bluetooth, WiFi, GPS, een microsSD-kaartingang en een trackball. Verder heeft de Pulse een 3.5 inch HVGA touschreen display. Zo groot hebben we niet eerder in een Android toestel gezien.

Standaard wordt de T-Mobile Pulse geleverd met een 2GB microSD geheugenkaart en kopers kunnen, wanneer het toestel begin Oktober op de markt komt, kiezen tussen een zwarte of en witte uitvoering. De prijs is nog niet bekend gemaakt. T-Mobile-Pulse-g

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.