Nieuws
08 juli 2009 - Ron Smeets

T-Mobile prepaid tarief mobiel internet op de laptop omlaag

Met ingang van 14 juli verlaagt T-Mobile de prijzen voor PrePaid mobiel internet op de laptop.

Voortaan betaalt een klant, ook bij intensief gebruik, nooit meer dan € 4,50 per dag (voorheen € 7,00) en beschikt daarmee over internetverbinding van maximaal 3,6 Mb/s.De prijs per MB wordt verlaagd van 1 euro naar € 0,30 (incl. BTW).

Op zich een goed alternatief voor de andere Mobiel Internet abonnementen, maar als je meer dan 10 keer per maand met je laptop mobiel het internet raadpleegt dan zou ik toch kiezen voor een abonnement. Het hangt natuurlijk ook een beetje van je gebruik af, maar bij 30 cent per MB zit je na 15MB surfen al aan het maximale dagtarief.

Voor iedereen die hooguit een paar keer per maand mobiel het internet raadpleegt vanaf zijn laptop is het een mogelijkheid om zonder abonnement toch je 'ding' te kunnen doen onderweg. Bovendien is T-Mobile momenteel nog de enige aanbieder in Nederland die mobiel breedband internet op de laptop aanbiedt zonder abonnement én met een maximum dagelijks bedrag.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.