Nieuws
28 april 2015 - Ron Smeets

T-Mobile meet 41% meer dataverbruik op Koningsdag Stijging het grootst in Dordrecht, Rotterdam en Maastricht

T-Mobile meldde vanochtend dat haar klanten dit jaar met Koningsdag 41% meer mobiele data verstookt hebben dan tijdens de vorige verjaardag van onze Koning. In Dordrecht, Rotterdam en Maastricht was de stijging van het dataverbruik vergeleken met vorig jaar het grootst; respectievelijk 70, 69 en 59%.

Opvallend is dat Amsterdam pas op de zesde plek (+ 52%) staat. In onze hoofdstad wordt traditioneel door honderdduizenden Koningsdag gevierd maar blijkbaar zitten daar in verhouding minder T-Mobile klanten tussen?

Hoe dan ook, het zal niemand echt verbazen dat we met z'n allen steeds meer mobiele data verbruiken. Dat is een trend die enkele jaren geleden ingezet is en nog altijd voortduurt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.