Toestellen
08 juli 2008 - Ron Smeets

T-Mobile MDA Compact IV nu te koop

De T-Mobile versie van de HTC Touch Diamond werd ruim twee maanden gelden al aangekondigd en was sinds ruim een maand in de 'voorverkoop' te bestellen.

Vanaf deze week is het toestel bij de diverse T-Mobile shops te verkrijgen, natuurlijk in combinatie met een abonnement van de van oorsprong Duitse provider.

Behalve de T-Mobile shops kun je de MDA Compact IV ook bestellen bij diverse online webshops zoals Studentmobiel, Belnu, One Mobility en GSMShop.

PersberichtGerelateerde links:
HTC Raphael wordt de T-Mobile MDA Vario IV
T-Mobile's HTC Touch Diamond in de voorverkoop
HTC Diamond wordt de T-Mobile MDA Compact IV
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.