Nieuws
09 augustus 2013 - Nichal Joosse

T-Mobile lost storing in het buitenland grotendeels op

Via een blog op de website liet T-Mobile vandaag weten dat de netwerkproblemen voor klanten in het buitenland grotendeels opgelost zijn. Volgens het bedrijf moet het weer mogelijk zijn om verbinding te kunnen maken met het lokale telefoonnetwerk in het land waarin de klanten zich bevinden. De storing van T-Mobile begon in de nacht van woensdag op donderdag en het probleem beogn in een systeem dat het buitenlandse verkeer afhandelt. 

Mocht je nog problemen ondervinden, dan raadt T-Mobile aan om je toestel volledig uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen. Op de website is een lijst te vinden met landen waar de problemen opgelost zijn. Er zijn nog landen waar de problemen nog steeds aanwezig zijn, waardoor het maken van verbinding niet mogelijk is. T-Mobile zegt hard te werken om de problemen in die landen ook op te lossen.

Het bedrijf zegt verder nog te kijken naar een eventuele tegemoetkoming voor mensen die problemen ondervonden hebben. Vandaag zou daar meer informatie over moeten komen. Onlangs had KPN ook netwerkproblemen bij klanten in het buitenland.  

Over de auteur: Nichal Joosse