Nieuws
26 juni 2012 - Redactie MobileCowboys

T-Mobile lanceert My T-Mobile Facebook app

T-Mobile biedt klanten nu ook een applicatie voor mobiele bellers binnen Facebook. Klanten kunnen nu via de nieuwe My T-Mobile Facebook app een volledig overzicht krijgen over hun abonnement, dataverbruik en facturen. T-Mobile claimt de eerste mobiele aanbieder in Nederland te zijn die een service applicatie binnen Facebook heeft geïntegreerd.

De My T-Mobile Facebook applicatie is voorafgaand aan de lancering getest door een groep actieve leden van het T-Mobile forum en zal ook samen met klanten worden doorontwikkeld. Sinds woensdag 20 juni is de app ‘live’ beschikbaar op Facebook.

Wij willen het voor onze klanten gemakkelijk maken en zien dat steeds meer klanten online op zoek gaan naar informatie over hun belgedrag, dataverbruik en facturen. Deze informatie willen dan ook makkelijk inzichtelijk maken voor de klant. Eerder dit jaar lanceerde we hiervoor de My T-Mobile app voor op je smartphone. Deze app is inmiddels bijna 500.000 keer gedownload.

Nu integreren we deze informatie op een plek waar veel van onze klanten al veel tijd doorbrengen, op Facebook.”aldus Ruud Huigsloot, Customer Contact Innovation Manager bij T-Mobile.


Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl