Nieuws
20 oktober 2008 - Redactie MobileCowboys

T-Mobile lanceert ‘Life is for sharing’

PERSBERICHT - Op 20 oktober lanceert T-Mobile in Nederland een nieuwe campagne, waarmee T-Mobile de nieuwe slogan ‘Life is for sharing’ introduceert.

Bij ‘Life is for sharing’ draait het allemaal om het belang van contact met anderen en het onderhouden van relaties. De centrale gedachte is dat T-Mobile mensen in staat stelt om, ongeacht de tijd en plaats, grote en kleine momenten in het leven met familie, vrienden en collega’s te kunnen delen.

Bart Weijermars, Marketing Directeur bij T-Mobile in Nederland: ‘Life is for sharing is meer dan een nieuwe reclamekreet. Voor ons is het een belofte aan onze klanten, die op alle fronten in de organisatie doorwerkt.

T-Mobile wil een het bedrijf zijn waarin de relaties met klanten, zakelijke partners en tussen medewerkers onderling centraal staan. Dat geeft richting aan de manier waarop wij met onze klanten willen omgaan en het zegt iets over producten en diensten die we voor hen ontwikkelen. Bij alles gaan we uit van de behoefte van de klant. Neem bijvoorbeeld web’n’walk, ons mobiele internet. Iedereen gebruikt internet op een andere wijze, maar feitelijk willen we allemaal up-to-date blijven. Daarom hebben we een heel uitgebreid portfolio. Voor ieder wat wils.’

In de campagne, die vanuit de gedachte ‘Life is for sharing’ is ontwikkeld en vandaag van start gaat is onder andere aandacht voor: web’n’walk waarmee klanten beschikken over snel mobiel internet en Sms Maximaal waarmee klanten onbeperkt kunnen smsen voor 9,95 euro per maand.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl