Nieuws
16 oktober 2005 - Ron Smeets

T-Mobile komt met eigen Credit Card

In de strijd om meer bellers en abonnees brengt T-Mobile in Duitsland samen met de lokale Postbank een eigen CreditCard uit.

Elke, nieuwe of bestaande, T-Mobile abonnee die de T-Mobile Mastercard bestelt ontvangt 25 Euro extra beltegoed op zijn of haar prepay-kaart of abonnement.

Behalve om te betalen of geld op te nemen bij geldautomaten kan de CreditCard ook gebruikt worden voor het afsluiten van een reisverzekering.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.