Nieuws
22 februari 2012 - Ron Smeets

T-Mobile klanten doneren 38.392 Euro aan War Child

Zoals ieder jaar heeft T-Mobile haar klanten ook de afgelopen weken weer aangespoord om (een deel van) hun spaarpunten die ze bij de provider kunnen verzamelen te doneren aan War Child.

Vandaag maakte T-Mobile bekend dat deze actie dit keer 38.392 Euro opgeleverd heeft. In totaal werden er ruim 2.6 miljoen punten gedoneerd en T-Mobile deed daar zelf ook nog eens 1 miljoen punten bij.

Met dit geld kan War Child het komende jaar het Taking it Further project financieren. En omdat er zoveel gedoneerd is kan War Child daarnaast ook nog een aantal andere projecten voor kinderen in Oeganda financieren. Met het Taking it Further project helpt War Child jongeren door middel van cursussen in sociale vaardigheden en bij het opzetten van een eigen bedrijf.
 
Deelnemende T-Mobile klanten maken ook kans op een projectreis – samen met War Child en T-Mobile - naar Oeganda. Om daar met eigen ogen te bekijken hoe het geld besteed wordt. De drie deelnemers met de meest inspirerende reacties worden uitgenodigd voor een gesprek. Op 8 maart wordt de winnaar bekend gemaakt die met een vriend of vriendin naar Oeganda gaat.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.