Nieuws
04 augustus 2009 - Ron Smeets

T-Mobile introduceert T-Mobile Family

T-Mobile introduceert vanaf vandaag de nieuwe Family bundel waarmee zes familieleden (of vrienden) onderling per maand bijna gratis met elkaar kunnen bellen of SMS-en, tot een maximum van 1000 belminten of SMSjes. Voorwaarde is wel dat de zes leden van het T-Mobile Family abonnement ook over een T-Mobile abonnement of Prepaid kaart beschikken.

Behalve de zes mbiele nummers kan aan de Family bundel ook één vast telefoonnummer gekoppeld worden. Natuurlijk geldt daarvoor wel dat er alleen, binnen de bundel, naar dat nummer gebeld kan worden. Bel je vanaf de v aste lijn naar een van de mobiele nummers van de vijf overige Family leden dan worden daarvoor natuurlijk wel kosten in rekening gebracht door de provider van de betreffende vaste telefoonlijn.

Om T-Mobile Family te activeren moet, bijvoorbeeld, de vader of moeder van het gezin, die een T-Mobile Flex, Relax of iPhone abonnement heeft, de Family Bundel afsluiten. Deze kost 10 Euro per maand. Dat bedrag wordt alleen op dat abonnement, maandelijks, in rekening gebracht. De vijf andere 'familieleden wiens mobiele nummer vervolgens aan de Family bundel toegevoegd worden hoeven hiervoor dus niets extra's te betalen.

Elke deelnemer van de betreffende Family bundel krijgt vervolgens maandelijks een tegoed van 1000 belminten of SMSjes (of een combinatie daarvan) die gebruikt kunnen worden om te bellen en SMSen met andere leden uit de Family bundel. Extra voordeel hierbij is dat wanneer een van de kids met een prepay kaart effe geen tegoed meer heeft hij of zij toch kan blijven bellen en SMSen met de andere leden van de T-Mobile Family bundel.

Bel- en SMS tegoed van de Family bundel dat aan het eind van de maand niet verbruikt is vervalt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.