Nieuws
20 april 2006 - Ron Smeets

T-Mobile heeft problemen nog niet onder controle

Hoewel het de goede kant op gaat, zoals ook is te lezen op hun website, is T-Mobile er nog steeds niet in geslaagd om alle klanten die sinds vanochtend niet meer mobiel kunnen bellen of SMSen weer 'aan te sluiten'.

Volgende de Telco gaat dat wel in de loop van deze avond nog gebeuren: "We verwachten dat de storing in de loop van de avond volledig is opgelost. Mocht u nog geen verbinding hebben met het T-Mobile netwerk, adviseren wij u uw toestel uit en weer aan te zetten", zo meldde de Telco vlak voor 22 uur vanavond.Gerelateerde links:
T-Mobile komt met onbeperkt mobiel internet
T-Mobile laat UMTS links liggen
HSDPA uitrol T-Mobile begonnen
KPN en T-Mobile breiden hotspots uit
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.