Nieuws
20 mei 2008 - Redactie MobileCowboys

T-Mobile Grenzeloos voor de reizende mobiele beller

PERSBERICHT - T-Mobile introduceert vanaf 19 juni 2008 T-Mobile Grenzeloos. Met T-Mobile Grenzeloos wordt bellen en (mobiel) internet gebruik in de Europese Unie een stuk voordeliger.

Zo bellen zakelijke klanten al voor €0.14 per minuut (ex. BTW). Dit tarief is gelijk aan het tarief dat zakelijke bellers ook betalen voor bellen in Nederland wanneer zij gebruikmaken van het groepsprijsplan Zakelijk Optimaal. Bij T-Mobile Grenzeloos gelden de lage tarieven bovendien voor elk netwerk, waardoor het niet nodig is om een voordeelnetwerk te selecteren.

Bart Weijermars, Marketing Directeur van T-Mobile in Nederland: ‘Ongeveer één derde van onze zakelijke klanten belt of sms’t regelmatig in het buitenland. Voor deze klanten is T-Mobile Grenzeloos erg aantrekkelijk en door de lage tarieven voor bellen en internet in de Europese Unie zullen zij voordeliger uit zijn.

T-Mobile Grenzeloos is vooral geschikt voor klanten die regelmatig bellen in het buitenland. Voordelige tarieven welke niet gebonden zijn aan een voordeelnetwerk vormen de basis van T-Mobile Grenzeloos.

Het starttarief is € 0,59 per gesprek, het tarief voor bellen is € 0,14 per minuut en gebeld worden € 0,08 per minuut . De kosten voor het gebruik van (mobiel) internet zijn verlaagd naar € 1,68 per MB . Alle genoemde tarieven zijn ex. BTW. T-Mobile Grenzeloos is voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt beschikbaar. Vanaf 19 juni zal T-Mobile Grenzeloos de optie T-Mobile Buitenland Plus vervangen.Gerelateerde links:
Goedkoper Mobiel Internetten in het buitenland?
Kosten Mobiel Internet vaak onbekend voor vakantieganger
Maximumtarief voor mobiel bellen in het buitenland
Goedkoper bellen in het buitenland...
SIMple goedkoop bellen op vakantie
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl