Toestellen
30 juli 2009 - Ron Smeets

T-Mobile G2 Touch volgende week verkrijgbaar

Het was al bekend dat T-Mobile de HTC Hero als G2 Touch op de markt zou gaan brengen. Vandaag laat de provider middels een persbericht weten dat het toestel binnen nu en een week in de T-Mobile shops zal liggen.

Als extraatje zal de G2 Touch bij T-Mobile exclusief in het zwart verkrijgbaar zijn. Dat verklaart meteen waarom de HTC Hero alleen in het wit en bruin verkrijgbaar is.

De T-Mobile versie van de Hero wordt overigens NIET voorzien van de HTC Sense User Interface. Je zult het, behalve met de SIMlock, dus moeten doen met de standaard Android (1.5) UI. De prijs van de T-Mobile G2 Touch begint al bij 0 Euro, maar dan moet je er wel een tweejarig Relax 150 abonnement inclusief Web'n'Walk bijnemen. Samen goed voor een maandprijs van €29,45.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.