Nieuws
29 december 2008 - Ron Smeets

T-Mobile G1 binnen enkele weken al in Nederland te koop?

De officiele datum wil T-Mobile nog niet vrijgeven maar de Nederlandse lancering van 's werelds eerste smartphone met Android besturingssysteem, de G1, zal niet lang meer op zich laten wachten.

Een uurtje geleden viel namelijk de persuitnodiging in mijn mailbox om op 8 januari aanwezig te zijn bij de officlele introductie van de T-Mobile G1 ergens hier in Nederland. Meer details zijn helaas nog niet beschikbaar (of mogen nog niet gepubliceerd worden).

Kijkend naar eerdere introducties van T-Mobile dan is het heel aannemelijk dat de G1 binnen een paar weken na de officiele introductie ook daadwerkelijk in de T-Mobile Shops te vinden zal zijn.

In Duitsland zou de G1 vanaf 19 Januari in de winkels liggen. Dat las ik enkele dagen geleden ergens. Helaas kan ik op dit moment de bron daarvan niet meer terugvinden. Wellicht dat dit gerucht ook een goed teken voor ons is? We zullen zien. 8 Januari weten we meer. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.