Nieuws
20 april 2009 - Redactie MobileCowboys

T-Mobile Forum: Leren van klanten

PERSBERICHT - Drie maanden geleden opende T-Mobile een online forum speciaal voor klanten. Sindsdien kent het T-Mobile Forum gemiddeld 12.000 unieke gebruikers per maand en zijn er ruim 850 discussies over uiteenlopende onderwerpen gestart.

T-Mobile Forum is een discussiepagina op de website van T-Mobile. Door in te loggen op ‘My T-Mobile’ kunnen klanten op het forum met elkaar in discussie en eenvoudig vragen, opmerkingen en/of klachten over toestellen en diensten kwijt.

Alexander Hamel, Directeur Klantenservice bij T-Mobile in Nederland: ‘Het succes van het iPhoneblog was voor ons aanleiding om met een volwaardig klantenforum verder te gaan. We zijn blij verrast met het hoge aantal reacties op het T-Mobile Forum, de serieuze toon van de discussies en het feit dat klanten elkaar echt helpen. Via ons forum kunnen klanten van elkaar leren en horen wij uit eerste hand hoe producten en diensten worden ervaren. Het forum stelt ons in staat snel in te spelen op eventuele klachten en onze service blijvend te verbeteren. Naast het aansnijden van inhoudelijke onderwerpen krijgen we ook spontane tips van klanten, bijvoorbeeld wat een leuk cadeau is voor de volgende verjaardagsmailing of concrete suggesties om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.’

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl