Entertainment
02 november 2010 - Ron Smeets

T-Mobile flashmob verwelkomt reizigers op Heathrow

T-Mobile Nederland ligt de afgelopen week weer aardig onder vuur. Natuurlijk zijn ze dat voor een groot deel zelf schuld, maar omdat Youp van 't Hek zich kwaad maakt wordt er in de media iets meer aandacht aan besteed. Terecht of niet, het zijn geen leuke tijden voor T-Mobile.

Wellicht dat onderstaand flashmob filmpje van de Engelse T-Mobile ook de Nederlandse medewerkers en klanten van de Duitse provider weer aan het lachen kan maken ;-)) Ik vind het in ieder geval een leuke video.

Het flmpje is opgenomen in de aankomsthal van Termnal 5 op Heathrow. Nietsvermoedende reizigers werden daar verwelkomd door een steeds groter wordende menigte van blije, zingende, toeschouwers. Zoals gezegd, erg leuk gedaan dit. Eerder zagen we al een T-Mobile flashmob op Liverpool Street Station in Londen. Meer T-Mobile flashmob filmpjes vind je op hun 'Life's For Sharing' YouTube kanaal Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.