Nieuws
21 maart 2008 - Redactie MobileCowboys

T-Mobile en Samsung partner van Marco Borsato

PERSBERICHT - T-Mobile en Samsung zijn samen partner in het nieuwe project van Marco Borsato, ‘Wit Licht’. ‘Wit Licht' omvat het nieuwe studio album, de komende concertenreeks van Marco Borsato en de speelfilm ‘Wit Licht’ waar Marco de hoofdrol in vertolkt.

T-Mobile en Samsung zullen gezamenlijk invulling geven aan het partnership. Dit is een volledig programma in samenwerking met The Entertainment Group en omvat meerdere hoogtepunten gedurende het jaar.

‘Wit Licht is één van de grootste entertainment projecten in Nederland dat ook nog eens door Nederlands grootste artiest wordt uitgevoerd. Door de aanpak van Wit Licht zal het project het gehele jaar actueel zijn en verschillende aandachtsmomenten kennen.

T-Mobile heeft door de overname van Orange Nederland in één klap bijna 5 miljoen klanten in Nederland en is daarmee één van de top drie communicatiebedrijven van Nederland. Het lijkt daarom niet meer dan logisch voor een grote speler op de Nederlandse markt als T-Mobile, om juist Nederlandse projecten te ondersteunen’, aldus Henny van der Heiden, Directeur Corporate Communicatie T-Mobile Netherlands B.V.

‘T-Mobile en Samsung zullen samen ondermeer Wit Licht pakketten op de markt brengen waarbij Marco Borsato een belangrijke rol zal spelen. Samsung kan hiermee aan haar doelgroep een onderscheidend pakket aanbieden’, aldus Erwin van der Valk, Marketing manager Samsung Mobile.

Wit Licht kent zijn aftrap met het nieuwe studioalbum van Marco Borsato. Het nieuwe album, wat uitgebracht wordt door Universal Music, zal de titel “Wit Licht” meekrijgen. In oktober zal een serie concerten plaatsvinden in het Gelredome te Arnhem. Deze concertreeks zal dezelfde titel dragen als de CD: “Wit Licht”. De kaartverkoop voor de concerten start op zaterdag 24 mei aanstaande.

Zoals bekend werkt Marco Borsato momenteel aan de spannende speel film ‘Wit Licht’, waarin hij de hoofdrol van Eduard Zuiderwijk vertolkt. De thematiek van de door Jean van de Velde geregisseerde film vormde de inspiratie voor het aankomende album. Hoewel het album ook “Wit Licht” heet, is dit geen soundtrack. De film zal in december zijn première beleven en te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.Gerelateerde links:
Bluetooth donateursactie tijdens concerten Marco Borsato
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl