Entertainment
31 maart 2008 - Ron Smeets

T-Mobile eist dat Engadget Mobile een andere kleur kiest

Enkele maanden geleden maakte T-Mobile al bekend dat het bedrijf haar 'huisstijl' kleur, Magenta, had laten patenteren en kort daarna ontving een Nederlande Telecomwinkel al een brief van de Duitse Telco waarin men gesommeerd werd de kleur niet meer te gebruiken.

Schijnbaar, zo meldt Textually heeft T-Mobile haar gekleurde pijlen nu ook op Engadget Mobile gericht.

Diens moederbedrijf, Engadget, zou vorige week namelijk een brief hebben ontvangen waarin T-Mobile eist dat de Amerikanen de magenta kleur die gebruikt wordt in het logo van Engadget Mobile veranderd.

Een vroege 1 April grap op pure ernst? Het moet niet veel gekker worden. . .Gerelateerde links:
T-Mobile heeft nu het alleenrecht op de kleur Magenta
T-Mobile kleurt Airbus Magenta
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.