Nieuws
27 september 2006 - Ron Smeets

T-Mobile dumpt Catherine Zeta-Jones

Dat zal toch wel even wennen zijn voor Mrs. Zeta Jones. In Amerika heeft T-Mobile namelijk besloten dat ze haar imago wil veranderen van duur en exclusief naar voordelig en alledaags. En natuurlijk hoort een glamour girl als Chatherine Zeta Jones daar niet bij.

Zij was al geruime tijd het 'gezicht' van T-Mobile in de VS maar is nu dus gedumpt voor 'Jan met de pet'. Wie dat moet worden is nog niet bekend. Tot die tijd mag Zeta Jones haar contract nog uitdienen.

De rebranding campagne van T-Mobile zal ook gepaard gaan met de release van een aantal nieuwe producten waaronder zogenaamde hybride toestellen en diensten (UMA) om zowel mobiele als vaste klanten aan te trekken en binden.Gerelateerde links:
T-Mobile gaat UMA uitrollen in de VS
Gratis WiFi van T-Mobile in de VS
Robbie Williams in zee met T-Mobile
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.