Nieuws
04 oktober 2011 - Ron Smeets

T-Mobile Deutschland laat er geen gras over groeien

Velen van jullie zullen ongetwijfeld nog het bericht voor de geest kunnen halen over de 'pre-order' actie van T-Mobile Deutschland voor 'een smartphone', enkele weken geleden. Er werd gespeculeerd dat dit over de nieuwe iPhone zou gaan maar bij het inschrijven kon de shopmedewerker mij alleen zeggen dat het om 'een nieuwe smartphone' ging

Vanavond, amper twee uur na de lancering van de iPhone 4S kreeg ik al een mailtje van T-Mobile. Daarin staat dat ik vanaf 7 oktober mijn 'voucher' mag inlossen om zo als een van de eersten een nieuwe iPhone 4S te kunnen bemachtigen.

Wanneer ik die dan zou krijgen wordt er nog niet bij vermeld. Dat hoor ik nog van hun. Maar ik denk ook niet dat ik die voucher ga inwisselen ;-) Enfin, kijk zelf maar naar de mail die ik zojuist dus ontving:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.