Nieuws
29 juli 2009 - Rick Vleeming

T-Mobile: Ctrl+C --> Ctrl+V

Het is inmiddels wel duidelijk dat T-Mobile het niet kan laten haar eigen versie van een toestel uit te brengen. Dit was al zo bij de HTC Diamond, die werd namelijk gekopieerd in de MDA Compact IV. Ook de HTC DiamondII is op zijn beurt gekopieerd en dat werd de MDA Compact V. En niet te vergeten, de HTC Magic-T-Mobile myTouch 3G.

Dat T-Mobile van kopiëren houdt is inmiddels wel duidelijk. Maar deze keer is de kopie volgens 'kenners' niet helemaal geslaagd.

HTC wil namelijk haar nieuwe Sense UI niet vrijgeven, daarom beschikt de T-Mobile G2 Touch daar ook niet over. Het is wel raar dat de foto (hier links) van de T-Mobile site is, want hier is duidelijk de Sense UI te zien .

Dus op de T-Mobile vindt je gewoon de UI die je ook vind op bijvoorbeeld de T-Mobile G1. De T-Mobile G2 Touch zal ook Microsoft Exchange niet ondersteunen. Momenteel is er nog niet veel aanbod van toestellen met het 'Google logo'. HTC heeft hier duidelijk de hoogste positie in. De enige andere Android telefoon op de markt is de Samsung i7500 Galaxy. De T-Mobile g2 Touch is al verkrijgbaar op www.t-mobile.nl voor zo'n €19.50 bij een Relax 150 abbo. Wel betaal je dan voor het toestel nog €90, - Meer informatie of interesse? Kijk hier voor meer info.

Over de auteur: Rick Vleeming