Nieuws
14 maart 2011 - Ron Smeets

Symbian^3 PR 2 preview @ SXSW

Eind vorige maand dook al een korte videopreview op van de PR 2.0 firmware van Symbian^3. Op SXSW (Sout by South West) gaf Nokia zelf een presentatie en ietwat uigebreidere demo van de nieuwste firmware voor Symbian^3.

Daarnaast kon Wayerless er ook even mee spelen. Hieronder kun je de twee video's en enkele foto's van beide demo' zien. Met dank aan Sfu voor de tip!

symbian-3-pr-2-review-1 symbian-3-pr-2-review-2 symbian-3-pr-2-review-3 symbian-3-pr-2-review-6 symbian-3-pr-2-review symbian-3-pr-2-review-5

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.