Nieuws
15 maart 2011 - Ron Smeets

Symbian^3 PR 2.0 demo op de Nokia C7

Na de Nokia N8 is nu ook een Symbian^3 PR 2.0 firmware demo opgedoken van de Nokia C7. Het lijkt er dus op dat de release steeds dichterbij komt, althans dat is te hopen ;-)

Op het discussieforum van Nokia werd drie dagen geleden alleen nog gezegd dat er aan gewerkt wordt en dat Nokia t.z.t. een persbericht zal uitsturen als PR 2.0 klaar is om uitgerold te gaan worden.

De video hieronder duurt ruim negen minuten dus je krijgt zo ongeveer alles te zien. Wat mij echter wel opvalt is dat het menu en de iconen er in deze demo weer anders uit zien dat hetgeen we enkele dagen geleden zagen in de Nokia N8 Symbian^3 PR 2.0 demo. Maar goed, zoals gezegd, de definitieve versie is nog niet klaar dus het zal nog moeten blijken hoe die er uiteindelijk uit gaat zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.