Geruchten
18 januari 2010 - Ron Smeets

Symbian toont eerste kijkje in versie '4'

Eind vorig jaar werden al de eerste sneak previews van Symbian 3, de opvolger van S60, getoond. Dit weekend heeft het developer forum van Symbian de eerste kiekjes van de Symbian 4 UI gepubliceerd.

De verwachting is dat Symbian 4 pas in 2011 voor het eerst in (Nokia) toestellen gebruikt kan gaan worden. Vooralsnog staat natuurlijk eerst de release van de eerste Symbian 3 toestellen nog op de kalender, ergens in de loop van dit jaar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.