Nieuws
15 november 2010 - Ron Smeets

Symbian S60 Touch vs Symbian^3

Er is al veel gezegd en geschreven over de gebruiksvriendelijkheid, inruitiviteit en snelheid van Symbian^3. Vergeleken met de eerdere touchscreen versies van het OS is het al een hele verbetering maar het kan, vooral kwa snelheid en intuitiviteit, nog steeds niet tippen aan Android, iOS en de nieuwe Windows Phone 7. Dat is althans mijn ervaring en die van vele andere bloggers en journalisten die claimen er verstand van te hebben ;-))

Hieronder kun je een uitgebreide videovergelijking, in vier delen, zien tussen Symbian S60 Touch (ofl Symbian^1) en Symbian^3. Daarin kun je in ieder geval al goed zien dat de nieuwe Symbian een heel stuk verbeterd is. In totaal bijna 25 minuten kijkplezier.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.