Entertainment
29 mei 2008 - Arjan F Olsder

Symbian Review: Marble Maze

Voor iedereen met een N95 (8GB) of N82 die jaloers is op al die iPhone bezitters die trots hun knikkerspel laten zien is er nu Marble Maze. Extreem knikker en puzzel plezier met de tilt sensor.

Net als op de iPhone, gebruikt de game eigenlijk enkel de tilt sensor voor de besturing van de game. Net als bij de echte houten versie is het namelijk de bedoeling om de knikker naar de finish te balanceren zonder dat deze in één van de gaten valt.

De game komt standaard met 40 levels. Voor die mensen die hun eigen creativiteit los willen laten zit er ook een level editor bij waardoor het spel oneindig groot kan worden.

De graphics zijn simpel en duidelijk net als het geluid Het is echter duidelijk de besturing waar het om gaat. De besturing is niet zo zuiver als de iPhone, maar komt ver genoeg in de buurt om de game erg leuk te maken. Op de website website is een gratis demo download te vinden voor iedereen die het zelf wil ervaren.

Heb je geen N95 of N82, en wil je toch zien hoe de game is, ga dan naar MGB TV waar zojuist een filmpje in opgenomen is.Gerelateerde links:
One Minute Review: Sim City Societies
One Minute Review: Namco Arcade Golf

Over de auteur: Arjan F Olsder