Entertainment
26 oktober 2009 - Ron Smeets

Symbian directeur: "Google is Evil, Apple gewoon hebberig"

Om nu te zeggen dat het goed gaat met Symbian zou te veel van het goede zijn. Het Smartphone OS is de afgelopen maanden toch wel een beetje onder vuur komen te liggen van concurrentie als Apple (iPhoneOS), Google (Android) en Maemo.

Ik kan me goed voorstellen dat Lee Williams (foto), Executive Director bij Symbian, daar niet echt blij mee is, maar om nu in een video interview Apple als 'hebberig' te betitelen en te impliceren dat  Google 'het kwaad' is, is ook niet echt handig. De video:

Letterlijk zegt hij: "I don't view Apple as evil, they're just greedy... Google, come on! When you have to say in your motto that we're not evil, right away the first question in my mind is, 'why do you have to tell me that?'"

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.